Saturday, June 4, 2016

GOWN PENGANTIN


GOWN PENGANTIN warna dusty pink ni memang paling baru yang ada kat butik cinta2collection ni.. dipadankan dengan patching bunga 3d ,corak nampak timbul dan sangat cantik..

bayangkan kalau uolls naik pelamin dengan gown pengantin macam ni.. fuuuuhh.. kawan2 semua jeles tau! ESPECIALLY kawan gaduh kita.. memang menangis tersedu dorang semua..

design ni saya ambik dari internet je.. tengok orang2 putih punya design..cilok2 sikit dan masukkan ciri2 kemelayuan sikit..  nampak muslimah kan?


GOWN PENGANTIN putih ni pulak diilhamkan untuk bakal2 pengantin yang suaminya askar, polis dan badan beruniform lainnya.. ye la ramai yang mengeluh payah nak cari gown pengantin putih lengan panjang,yang ada pun seksi dan tak berlengan..mahal pula tu kan nak sewa.. 




ALHAMDULILLAH saya menyampaikan hajat sahaja.. ramai dah tak tahan tengok gaun pengantin ni.. cepat2 dorang grab takut terlepas katanya.. lagipun butik cinta2collection ada 1'design je warna  cenggini.. hehehe


PELAMIN GARDEN


 ada orang panggil pelamin rustic, ada orang panggil PELAMIN GARDEN..ada orang panggil PELAMIN VINTAGE ..hehehe mana2 pun bole la kan! yang penting pelamin ni memang nampak owesome sangat.. pelamin simple but elegant gitu...


 pelamin garden ni sesuai juga digayakan dengan songket jugak.. nampak sikit vintage dia kan..hehehhe..

 walaupun hanya PELAMIN KAYU, tapi semakin ramai yang meminatinya.. nampak lain dari yang lain..


SONGKET TERBARU warna pastel




koleksi songket terbaru ini didatangkan dengan warna pastel yang cantik dan menawan kalbu.. sesiapa yang memandang pasti terpesona dengan keanggunan si pemakai.. serious warna dia memang memukau mata. 
sebijik warna songket anzalna tau kekakak semua.. tak hairanlah tiap2 minggu ada je customer yang sewa baju songket pastel ni. sebab kalau dah pandang, asyik nak pandang lagi je..nak kata biru tak biru,nak kata purple pun tak purple.. confius jugak la tengok warna dia. yang pasti memang jatuh cinta sesangat tengok warna songket pastel ni.
Songket terbaru tahun 2016.. sewa songket murah je tau..jangan tak percaya.. kakak2 bole direct WHATSAPP owner butik cinta2collection ni.. 0122592204.. senang je ,whatsapp dan type SEWA BAJU MURAH.. Komfom dia balas dengan terperinci

MUA KLANG (photoshoot makeup)

 makeup manis2  untuk photoshoot hijab @sayhashawl.. model sedia manis dan comel. tengok sekali tak puas.. nak kena tengok berkali2.. hahahaha.. lagi2 lepas mekap..memang terserlah kecomelan dia.
 yang ni model menggayakan shawl byzakiahbahari..cantik kan? sapa suka pink? alololo kita sama. yang tengah cari shawl manis2 ..design polos..tak suka heavy2 meh whatsapp kak cinta 0122592204.. banyak pilihan warna
 shawl labuh dan menutup bahagian dada dengan cemerlang sekali.. design end curve. walaweii serius nampak ayu dan comel sangat.
yang ni pulak shawl dari wardrobe @sayhashawl.. design printed

Monday, November 30, 2015

Butik Pengantin Cinta2Collection dan Lokasi Baru

Alhamdulillah, dengan berkat doa dan sokongan pelanggan, kami telah berpindah ke premis baru yang lebih besar dan selesa. Terima kasih untuk semua.




Pakej kahwin butik Cinta2collection






























Plan lokasi



Untuk koleksi pelamin Cinta 2 Collection sila layari http://cinta2collection-pelamin.blogspot.com/.






Koleksi Pelamin Terkini