Monday, February 22, 2010

Cinta 2 Collection touch ( Boy & Fazi )

Majlis perkahwinan Mohd Zuraimi & Fazila yang berlangsung di Taman Perepat Indah, Kapar Klang, Selangor D.E. Selamat pengantin baru diucapkan dari kami.

Wajah Fazila sebelum disolek. Banyak kisah yang berlaku disebalik parut yang banyak bersarang dan sekarang terus bertapak di wajah Fazi.. Syabas untuk Fazi kerana sudi la kiranya menceritakan detik detik kejadian yang berlaku dari A sampai Z..

Selepas disolek ( bersanding ) .. Fazi suke maintain ayu sebab dia kata dia telah dilahirkan Natural Beauty. Dan dia kata lagi, ada banyak hikmah excident tu berlaku, salah satunye takdela dia nampak lawa sangat di mata semua orang.. Orangnye memang kelakar.. Suke sangat dapat kenal ngan dia..Banyak sangat cerita..Kalau ditulis balik boleh dijadikan sebuah novel horror yang pastinye akan terjual lebih daridada novel2 kat Malaysia sekarang..Hehe. Jangan mara eak pengantin..

Majlis potong kek... Berlaku selepas majlis bersanding selesai.. Yang bestnye ada Artis terkenal tanah air datang menyumbangkan 2 buah lagu untuk pengantin.Tapi heran gak, sumbangan lagu tu disumbangkan secara tak sumbang.. Camner tu? Artis tu ialah... Dato' Jalaludin Hassan!!! Berikan tepukan yang gemuruh untuk beliau. Terima kasih ye Dato'.
Fazi, aku memang tak nafikan yang ko memang cantik.. pulak2 terror wat possing. Senang je Abang Mail si fotographer tu nak wat keje.. Betul Tak bang Mail? Dia mengangguk tanda setuju.

Majlis malam berinai. Masih terngiang ngiang lagi di kotak ingatan.. majlis malam tu agak terlewat sedikit disebabkan kelewatan pasukan kompang yang disebabkan perarakan Thaipusam yang melanda....Kesian pengantin berpeluh2 menunggu ketibaan mereka.1 comment:

  1. hehe . lawa gak kakk ipar saye kn ?
    ske jewr tngok mke die .

    ReplyDelete